Payroll professional

Heb je al enkele jaren ervaring als salarisadministrateur en wil je graag in een gespecialiseerd salaristeam werken? We komen graag met je in gesprek!

Wat wordt er van je verwacht

Bij Fiscount Loonservice werk je samen in een jong team van ervaren en startende salarisadministrateurs. Daarbinnen heeft ieder teamlid zijn of haar eigen klantenkring, waarbij de omvang afhankelijk is van je kennis en ervaring.

Als Payroll professional ben je verantwoordelijk voor de volledige salarisadministratie van je eigen klanten. Je zorgt er voor dat de periodieke verloning probleemloos verloopt. Daarbij maak je, gevraagd en ongevraagd, gebruik van je kennis en ervaring om je klanten te adviseren. Denk aan de inrichting van hun salarisadministratie, de toepassing van het arbeidsrecht en de cao en fiscale voordelen. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Het onderhouden van goede contacten met je klant is voor ons vanzelfsprekend. Kortom, je bent gedreven om je klanten optimaal van dienst te zijn!

Bij de uitvoering van je werkzaamheden werk je samen met je eigen teamleden, de collega’s van de andere teams en de (HR-)adviseurs. Ze  helpen je bij het opstellen van arbeidscontracten of adviseren op specialistische onderwerpen, zoals ziekteverzuim of ontslag. Samenwerking en collegialiteit is daarom van groot belang en hier hecht je dan ook veel waarde aan.

Van onze Payroll professionals verwachten we HBO werk- en denkniveau en minimaal een PDL-diploma, VPS of studerend daarvoor is een pré. Daarnaast heb je de nodige praktijkervaring met salarisadministratie en ervaring met salarissoftware, bij voorkeur met Nmbrs. 

Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat bieden wij
  • Marktconforme beloning: Є 2.400 – Є 4.000 o.b.v. fulltime dienstverband
  • Werkweek van 24 – 40 uur
  • 27 vrije dagen per jaar
  • Reiskostenvergoeding
  • Jong enthousiast team
  • Interessant opleidingsplan met goede doorgroeimogelijkheden
  • Prettige werksfeer
  • Leuke teamuitjes en gezellige teamlunches

Wil je solliciteren of wil je meer informatie? Neem contact op met:

René Pater RPP

Directeur 06-29566819 rpater@fiscountloonservice.nl