HR- / salarisadviseur

Heb je al enkele jaren ervaring als Salaris of HR adviseur en wil je graag in een gespecialiseerd salaristeam werken? Of wil je graag een leuke stap vooruit maken en als salarisadviseur aan de slag? We komen graag met je in gesprek! 

Wat wordt er van je verwacht

Bij Fiscount Loonservice werk je samen in een jong team van ervaren en startende salarisadministrateurs en (HR-)adviseurs. Daarbinnen heeft ieder teamlid zijn of haar eigen klantenkring, waarbij de omvang afhankelijk is van je kennis en ervaring.

Als adviseur ben je een belangrijke sparringpartner voor je collega’s en onze klanten. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Het onderhouden van goede contacten met je klant is voor ons vanzelfsprekend. Kortom, je bent gedreven om je klanten optimaal van dienst te zijn!

Bij de uitvoering van je werkzaamheden werk je samen met je eigen teamleden en de collega’s van de salarisadministratie. Je adviseert zowel reactief als proactief bij het opstellen van arbeidscontracten of adviseert op specialistische onderwerpen, zoals ziekteverzuim of ontslag. Samenwerking en collegialiteit is daarom van groot belang en hier hecht je dan ook veel waarde aan.

Van onze adviseurs verwachten we HBO werk- en denkniveau  met bij voorkeur een diploma op het gebied van persoon, HR en/of arbeidsrecht. 

Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat bieden wij
  • Werkweek van 24 – 40 uur
  • 27 vrije dagen per jaar
  • Reiskostenvergoeding
  • Jong enthousiast team
  • Interessant opleidingsplan met goede doorgroeimogelijkheden
  • Prettige werksfeer
  • Leuke teamuitjes en gezellige teamlunches

Wil je solliciteren of wil je meer informatie? Neem contact op met:

René Pater RPP

Directeur 06-29566819 rpater@fiscountloonservice.nl